Selena Popșoi e câștigătoare la categoria P1, ocupând locul al II-lea la campionatul de matematică AQJM, finala Quebec!

Felicitări, dragă Selena, ție, familiei tale și profesorilor de matematică de la școala Junimea. Suntem mândri de voi!

Junimista Selena – invitată la festivitatea de premiere AQJM

 

Pentru rezultate remarcabile, Selena Popsoi a obtinut PREMIUL MERITAS in cadrul Galei Meritas 2022 a scolii Junimea Romana.

Sâmbătă, 4 iunie, în campusul Universității Laval din orașul Quebec, a avut loc festivitatea de premiere a celor mai buni matematicieni ce s-au demarcat în cadrul concursului international AQJM.

Priviți zâmbetul atât de luminos al Selenei, o fetiță din clasa a III-a, care acum conștientizează valoarea muncii sale și a potențialului său! Îndrumată de profesori cu tact pedagogic, ea a lucrat cu seriozitate și a cules roadele eforturilor sale.

În acest an, motto-ul nostru a fost: Repetitio mater studiorum est! Citiți detalii despre evenimentul anual ce încununează efortul elevilor și studenților noștri, GALA MERITAS a reușitei educative: https://junimearomana.com/event/gala-meritas-de-la-reussite-educative-2022/?lang=fr/

Junimea Română, din 2010 – Fondator și coordonator – Otilia Tunaru – Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler pentru Școala Junimea.

© Junimea Română 2022. Toate drepturile rezervate. Interzis să utilizați, copiați, distribuiți fără a preciza sursa. Credit foto: Sorin Grigorescu