PROGRAM ONLINE DE PREGĂTIRE ADMITERE LA LICEU (SECONDAIRE)
PENTRU ELEVI ÎN CLASA A VI-A

Nota Bene! Costul acestui program organizat special pentru elevii de clasa a VI-a este de 120$ pachetul cursurilor de matematică și 120$ pachetul cursurilor de franceză.

Acest program online și intensiv de trei săptămâni îl oferim la finalul lunii august, în fiecare an. Pentru o pregătire solidă, vă recomandăm să vă înscrieți la cursurile de matematică și de franceză din timpul anului școlar  În fiecare an organizăm și o sesiune online de vară, pentru recapitularea materiei școlare.

 

Matematică (Prof. Elena Turculet)
Franceză (Prof. Virginia Lalliat)
Engleză (cursuri private la cerere – Prof. Laura Coman, pregătire pentru examenele SSAT (The Secondary School Admission Test) și colegiu).

Ca urmare a comentariilor favorabile pentru sesiunea de vară, doamnele profesoare de la clasa a VI-a au organizat o serie de trei ședinte a câte două ore pentru fiecare curs în vederea examenelor de admitere la liceu care se susțin toamna.

Cursurile au loc:

JOIA : Franceză 18:00 – 20:00. Date:  29 august, 5 și 12 septembrie 2024

VINEREA : Matematică 18:00 – 20:00. Date: 30 august, 6 și 13 septembrie 2024

Vă invităm să ne scrieți la secretariat la ce școală/școli secondaires vor susține copiii dvs. examene deoarece vom pregăti materiale în consecință. În momentul înscrierii dvs. veți primi toate informațiile necesare pentru buna desfășurare a cursurilor.

Pentru cursuri private sau alte lămuriri scrieți-ne la secretariat: contact@junimearomana.com.

Să fim împreună, de dragul copiilor!

JunimeaRomână, din 2010 – Fondator și coordonator – Otilia Tunaru – Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler pentru Școala Junimea.

© Junimea Română 2024. Toate drepturile rezervate.  Credit fotografii : Sorin Grigorescu și echipa Junimea

Scroll to Top