Matematică și performanță la matematică

UN PROGRAM PERSONALIZAT
PENTRU SUCCESUL COPIILOR DVS

NOTA: Cursurile de matematica sunt in limba franceza.

La Junimea Romana, cursul de matematică este practicat în complementaritate cu cel al școlii guvernamentale. Acest curs oferă studentului un suport educațional permițându-i să-și dezvolte capacitățile de învățare. De asemenea, acest curs oferă elevului posibilitatea de a înțelege și aplica mai bine conceptele deja studiate în școală, ceea ce va promova transferul de cunoștințe și obiceiuri în procesul de rezolvare a problemelor.

O abordare mai eficientă

Abordarea pedagogică a acestui curs este o combinație între metoda de predare canadiană și metoda de predare europeană, care permite studentului să înțeleagă mai bine matematica și să rezolve tot felul de probleme.

Inspirat de pedagogia învățării deschise, programul de curs îndeplinește cerințele actuale ale Ministerului Educației din Quebec.

Profesori cu experiență

Profesorii noștri sunt profesori calificați, deținători de diplome universitare și universitare, cu o bogată experiență în domeniu. Munca lor vizează succesul tinerilor, deschizând în același timp noi orizonturi de cunoaștere. Acesta este motivul pentru care elevii noștri obțin rezultate remarcabile în școala obișnuită și în diferite competiții naționale și internaționale.

Adaptat nevoilor fiecărui elev

Rezultate garantate

Toți elevii noștri și-au îmbunătățit rezultatele la școala obișnuită, majoritatea au devenit chiar cei mai buni din clasă. Alții și-au crescut abilitățile de matematică: au trecut de la clasa C la clasa A într-un singur an școlar.

Pentru toate nivelurile școlare

Program detaliat al cursului

La cerere, părinții pot consulta programul detaliat al cursului, înainte sau după înscrierea copilului. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să faceți o programare cu echipa școlii, completând formularul de programare de pe această pagină.

Bine ati venit !

Scroll to Top