Clasa zero / Maternelle
sâmbătă la școală

UN PROGRAM PERSONALIZAT
PENTRU SUCCESUL COPIILOR DVS

NOTA: Cursurile sunt in limba franceza.

Pentru copiii de grădiniță sunt oferite 2 blocuri tematice. Au scopul de a stimula trezirea copiilor, de a le atrage interesul și motivația față de subiectele abordate.

Profesorii pregătesc întotdeauna un program de bază și îl adaptează în funcție de interesul elevului sau studenților pe parcursul cursului.
Exercițiile care necesită mult mai multă gândire și energie sunt predate simultan atunci când cei mici sunt mai activi.

O abordare mai eficientă

Abordarea pedagogică a acestui curs este o combinație între metoda de predare canadiană și metoda de predare europeană, care permite studentului să înțeleagă mai bine și să rezolve tot felul de probleme.

Inspirat de pedagogia învățării deschise, programul de curs îndeplinește cerințele actuale ale Ministerului Educației din Quebec.

Bloc 1: engleză și matematică

În acest prim bloc se preda limba engleză și matematică. De obicei, cursul începe cu limba engleză și se termină cu matematică. Nu există timp exact pentru schimbarea disciplinei. Schimbarea se face in functie de interesul si motivatia copiilor.

Blocul 1 include o scurtă pauză de gustare.

Pauza (40 minute)

În pauza mare, copiii sunt supravegheați pentru mese, odihnă (siesta) și pentru mers la toaletă.

Blocul 2: Arta conversației / Bunele maniere /
Știință / Creativitate / Sport / Limba română

În cadrul celui de-al doilea bloc, elevii învață arta conversației, bunele maniere, știința, limba română. Ei fac, de asemenea, activități creative și sportive, inclusiv dans și exerciții fizice.

Ca și în blocul 1, nu există un moment exact pentru schimbarea disciplinelor. Profesorii adaptează programul în funcție de interesul și motivația elevilor.

Blocul 2 include o scurtă pauză de gustare.

Sosire si plecare

Înscris pentru cele 2 blocuri tematice

În cazul în care copilul este înscris la cele două blocuri tematice, părintele este rugat să-l aducă la ora 9:20 și să-l ia la ora 15 (Preșcolar și Grădiniță) sau la 15:30 (Anul I). Toată această zi, copilul se află sub supravegherea școlii.

Înscris într-unul dintre blocurile tematice (bloc 1 sau bloc 2)

În cazul în care copilul este înscris la un singur bloc tematic, părintele este rugat să-l aducă cu 5 minute înainte de începerea blocului și să-l ridice la sfârșitul blocului. Copilul nu poate rămâne la școală în timpul pauzei (cu excepția cazului în care există un acord între părinte și școală).

Profesori cu experiență

Profesorii nostri sunt profesori calificati, cu o bogata experienta in domeniu. Munca lor vizează succesul copiilor, deschizând în același timp noi orizonturi de cunoaștere. Acesta este motivul pentru care studenții noștri îmbunătățesc succesul personal și academic.

Program detaliat al cursului

La cerere, părinții pot consulta programul detaliat al cursului, înainte sau după înscrierea copilului. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să faceți o programare cu echipa școlii, completând formularul de programare de pe această pagină.

Bine ati venit !

Scroll to Top