Curs de programare

Vârstã: 11-16 ani
Material necesar: 
Calculator portabil (laptop) – nu tableta

NOTA: Cursurile sunt oferite in franceza si romana

O abordare diferită

În ziua de astăzi a devenit imperativ pentru copii să învețe de la vârste fragede ce se întâmplă în interiorul unui calculator și să înțeleagă codul prin care aceste dispozitive funcționează. Privarea de aceste cunoștințe poate fi privită ca un „handicap” pentru viitor, la fel ca privarea de cunoaștere a scrisului sau a cititului. 
Prognoza este că în 15 ani nu vor mai exista meserii în care să poți fi funcțional fără a cunoaște cum funcționează tehnologia; din acest motiv SUA introduc Știința Calculatoarelor ca materie încă din primele clase primare.
În ziua de astăzi copiii petrec o perioadă însemnată din timp consumând tehnologie.
Ceea ce ne propunem prin acest curs este să transmitem copiilor cunoștințele necesare pentru a le permite să facă pasul din consumatori de tehnologie în creatori de tehnologie.
Copiii vor învăța ce este un calculator și cum funcționează, ce înseamnă codul care face aceste calculatoare să funcționeze, cum se scrie acest cod și ce înseamnă meseria de programator. Cursul va familiariza copiii cu toate conceptele de programare
existentă (programarea de aplicații desktop, native, jocuri, embedded, web, server), accentul principal fiind pus pe programarea aplicațiilor web, la sfârșitul cursului copiii urmând să programeze o aplicație web complet funcțională.

Profesori cu experiență

Profesorii nostri sunt profesori calificati, cu o bogata experienta in domeniu. Munca lor vizează succesul tinerilor, deschizând în același timp noi orizonturi de cunoaștere. Acesta este motivul pentru care studenții noștri îmbunătățesc succesul școlar.

Program detaliat al cursului

La cerere, părinții pot consulta programul detaliat al cursului, înainte sau după înscrierea copilului. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să faceți o programare cu echipa școlii, completând formularul de programare de pe această pagină.ne contactati.

Scroll to Top