Știință pentru secundar

SCIENCES POUR SECONDAIRE

NOTA:
Cours donné en français
Curs susținut în franceză 
La Școala JunimeaRomana, cursul de știință este conceput pentru a ajuta elevii de gimnaziu să înțeleagă mai bine diferitele concepte și aplicarea lor în viață. De asemenea, le permite să înțeleagă legăturile dintre diferitele discipline ale științei: chimie, fizică, tehnologie, procese naturale.
Cunoștințele elevilor sunt îmbunătățite și succesul acestora la diferitele examene este dobândit.

O abordare mai eficientă

Abordarea pedagogică a acestui curs este o combinație între metoda de predare canadiană și metoda de predare europeană, care permite studentului să înțeleagă mai bine matematica și să rezolve tot felul de probleme.

Inspirat de pedagogia învățării deschise, programul de curs îndeplinește cerințele actuale ale Ministerului Educației din Quebec.

Adaptat nevoilor fiecărui elev

  • Educație recuperatorie
  • Ajutor la teme
  • Aprofundarea cunoștințelor

Pentru nivelul scolar

  • Secundar

Cursul oferă un sprijin aprofundat pentru pregătirea studenților pentru examenele Ministerului Educației, admiterea la colegiu și universitate.

Profesori cu experiență

Profesorii nostri sunt profesori calificati, cu o bogata experienta in domeniu. Munca lor vizează succesul tinerilor, deschizând în același timp noi orizonturi de cunoaștere. Acesta este motivul pentru care studenții noștri îmbunătățesc succesul școlar.

Program detaliat al cursului

La cerere, părinții pot consulta programul detaliat al cursului, înainte sau după înscrierea copilului. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să faceți o programare cu echipa școlii, completând formularul de programare de pe această pagină.ne contactati.

Scroll to Top