SESIUNEA DE IARNA din 14 IANUARIE!

Incep zilele bucuriei pentru toti cei ce se implica in proiectul de suflet scoala Junimea. Cum ne va fi prima zi? Cu revederea profesorilor mereu zâmbitori si incurajatori, cu regasirea colegilor cu care rezonam la cursurile online! Distantele nu sunt o piedica sa fim impreuna, din contra, scapam de grija deplasarii prin frig si trafic, este interesant sa aflam locatiile atât de variate din care provine fiecare. Energia benefica a fiecarei revederi online ne stimuleaza, deschizând usa catre o micuta comunitate cu preocupari comune.
✍️Prescolarii si cei de la clasa I se vor regasi in salile de clase, fiind indrumati de o echipa intreaga ce le va insufla dragostea pentru scris, citit, socotit, cantec, miscare prin joc, serbari de mai mare dragul!
✍️ Elevii incepând cu clasa a II-a vor frecventa scoala la distanta care, in ciuda numelui, reuseste sa ii aduca mereu aproape. Cu un simplu click anulam distantele si oboseala deplasarii, orele au cursul lor linistit si cu rost, pentru nivel primar si secondaire (liceu). Printr-un ritm constant si o rutina bine organizata, obtinem impreuna rezultate frumoase, incredere in sine, vointa de a persevera in studiu.
✍️Oferim si cursuri private, de asemeni cursuri pentru nivel de colegiu si de universitate, sprijinind astfel eforturile celor ce performeaza la nivel inalt.
✍️ Echipa Junimea este formata din cadre didactice competente, ce stiu sa explice logic cele mai dificile notiuni si sa interactioneze cu elevii motivându-i, dispun de metode/materiale conform programei scolare din Québec, adapteaza continuu abordarea de lucru in functie de nivelul elevilor pe care ii au la clasa.
✍️Indrumati cu tact, copiii/studentii parcurg materia scolara aprofundând-o la cursurile de Matematica, Franceza, Engleza, Geometrie, Mate Perfo.
✍️Cursul de Limba si cultura româna este mereu o incântare.
✍️Cursul de sah dezvolta gândirea strategica si multiple abilitati intelectuale.
✍️Cursurile de Muzica si de Arte plastice impulsioneaza creativitatea ce ne provoaca sa descoperim noi orizonturi ale sensibilitatii, uneori nebanuite de noi…
✍️Va si puteti convinge din Orarul variat, disponibil pe site.
✍️Inscrierile sunt online la aceste cursuri organizate cu mult drag si pasiune. In plus de preturile modice (135$ un curs pentru o sesiune), dispuneti de reduceri daca luati mai multe cursuri.
✍️Prin tot ceea ce facem si oferim, ne dorim sa asiguram un sprijin real, de nadejde, pe termen lung. Cea mai mare recompensa pentru un invatator/profesor este sa isi poata vedea elevii evoluand de-a lungul timpului.
✍️Organizam constant evenimente prin intermediul carora avem prilejul sa ne vedem si sa comunicam (Sarbatoritii lunii, serbari, conferințe sau ateliere, Gala Meritas).
✍️ Orar, inscrieri, INFO si activitati: www.JunimeaRomana.com

Alături de noi, elevii/studenții înțeleg cât este de folositor să evoluezi in viață, să te implici in făurirea viitorului tău, cum să te concentrezi când ai teste sau când ești in perioada de examene de etapă, de Minister ori de admitere la secondaire/liceu.

Prin tot ceea ce facem și oferim, ne dorim să asigurăm un sprijin real, de nădejde, pe termen lung. Cea mai mare recompensă pentru un învățător/profesor este să își poată vedea elevii evoluând de-a lungul timpului.

Deviza noastră este : Orice ar fi, gândim constructiv, căutând soluții, indiferent de necunoscuta ori de dificultatea ce avem de rezolvat; abordăm cu seriozitate examenele școlare sau ale vieții, iar această atitudine ne ajută să evoluăm, să învățăm continuu pentru a deveni varianta noastră cea mai bună. Când avem întrebări știm că le putem adresa unui cadru didactic care e gata mereu să ne răspundă cu zâmbetul pe buze.

Nu vei şti niciodată cum ai putea influenţa viaţa celor din jurul tău prin ceea ce faci sau prin ceea ce nu faci. Ţine cont de acest lucru în călătoria ta vremelnică pe pământ şi încearcă să schimbi în bine viaţa celorlalţi. Şi nu uita: nimeni nu are dreptul să privească pe cineva de sus, decât în momentul în care se apleacă zâmbind şi îi întinde mâna pentru a-l ajuta să se ridice.


©Junimea Română, din 2010 – Fondator și coordonator – Otilia Tunaru – Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler pentru Școala Junimea.

Toate drepturile rezervate. Interzis să utilizați, copiați, distribuiți fără a preciza sursa. Credit fotografii : Sorin Grigorescu & echipa Junimea