Dragi copii si parinti junimisti, ne apropiem de un moment important!

 Sâmbata 5 decembrie, in cadrul cursurilor noastre de matematica, are loc prima etapa a concursului international de matematica AQJM (elevi incepând cu clasa a III-a).

Pot participa elevi din afara scolii, va rugam daca aveti prieteni sa ii informati. Este necesar sa consulte Orar pentru a sti ora corespunzatoare clasei la care sunt, sa plateasca 10$ (cheltuieli administrative) si sa se inscrie  la adresa secretariatului contact@junimearomana.com

In fiecare an, prima etapa o organizam in cadrul scolii Junimea. Cine va trece de aceasta prima selectie va participa la urmatoarele etape care se vor desfasura in alte locatii. Va vom comunica la timp toate detaliile.

Va rugam sa va organizati ca sa nu lipsiti ori sa intarziati in aceasta zi, sâmbata 5 decembrie 2020 !

Pentru a se concentra cat mai eficient, copiii sa fie odihniti (toata saptamâna si preferabil si saptamânile ce preced concursul) si sa manânce bine, caci se vor concentra intens. Va reamintim ca punem la dispozitia dumneavoastra Meniu saptamânal, proaspat si cu produse de calitate (primiti pe e-mail saptamânal, doamna invatatoare Adriana prepara totul).

Nu este necesara pregatire suplimentara din partea dumneavoastra, noi ne ocupam de tot. In cazul in care timpul va permite, va ajutati copiii daca mai repetati problemele facute la cursul de Mate perfo.

 

Etapele AQJM :

Sfert de finala :

5 décembre 2020

Semi-finala :

      20 mars 2021

Finala :

          8 mai 2021

Premierea castigatorilor

        12 juin 2021


Va suntem alaturi si vom continua sa incurajam copiii, sa raspundem la intrebari atat in persoana cat si pe e-mail, sa vizam performanta, fiecare copil va evolua in ritmul sau !

Va multumim pentru pretioasa dumneavoastra colaborare si mult succes la pregatiri pentru concurs !  

Adresa : Scoala Junimea 5625, avenue Decelles, Montréal, H3T 1W4

 

Galerie foto cu semifinalistii concursului AQJM

Junimea Română, din 2010 – Fondator și coordonator – Otilia Tunaru – Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler pentru Școala Junimea.

© Junimea Română 2020. Toate drepturile rezervate. Interzis să utilizați, copiați, distribuiți fără a preciza sursa. Credit fotografii : Sorin Grigorescu & echipa Junimea