PORTI DESCHISE AN SCOLAR 2020-2021 

si

ZIUA LIMBII ROMÂNE – sezatoare culturala

 

Sâmbata 22 august 2020, 10h-13h

Sâmbata 29 august 2020, 10h-13h

 

Invitam pe toti cei cu inima româna sa ni se alature prin poezie, cântec si expunand obiecte de artizanat!

Cod vestimentar: sfânta ie si simboluri românesti.

 

Dragi copii si parinti,

De curand, interdictiile datorate pandemiei s-au mai relaxat si este permis sa ne adunam in aer liber. Asa cum ne-am adaptat repede in perioada de izolare sociala si am oferit toate cursurile + club de lectura online, la fel si acum, venim in intâmpinarea dvs. si va invitam sa ne revedem ori sa ne cunoastem in mijlocul naturii! Este loc pentru picnic, pentru jocuri de copii, pentru voie-buna si intâlniri agreabile!

 

In program :

  • Sesiune de informare. CURSURI: la clase si online.
  • Discutie cu profesorii junimisti si intreaga echipa.
  • Suport inscrieri.
  • Picnic, dialog, zâmbete si voie-buna.
  • PROGRAM ARTISTIC* si dialog: veniti cu snoave, povestiri, poezii si muzica preferata!

Pe 29 august sarbatorim ZIUA LIMBII ROMÂNE in Parc Jarry – sezatoare culturala. Invitam pe toti cei cu inima româna sa ni se alature prin poezie, cântec si expunând obiecte de artizanat! NB!  31 august – Ziua Limbii Române este o sarbatoare legala celebrata din anul 1990 in Republica Moldova (e data cand limba româna a fost declarata limba de stat), iar in România a fost legiferata in 2013. Cititi articol complet aici: Ziua Limbii Române.

*Doriti sa prezentati un moment artistic sau o tema de dezbatere? INSCRIETI-VA ca sa va includem in program!  Pentru inscriere va rugam sa scrieti un mesaj la adresa contact@junimeromana.com.

 

Va invitam cu drag sa intâlniti inimoasa echipa a scolii Junimea si veti afla detalii despre activitatile noastre, despre cursurile ce le oferim atât la clase cât si online.

Metodele noastre de lucru au ca scop sa incurajeze copiii ca sa invete de placere, de aceea nu dam note, dar explicam pe intelesul tuturor, tinând cont ca fiecare elev are ritmul sau. Suntem o echipa de profesori-parinti care s-au solidarizat de 11 ani cu scopul de a oferi copiilor o educatie de calitate, exemple demne de urmat.

Stim cât de mult conteaza un suport solid si o buna indrumare pentru viitorul copiilor nostri. Suntem racordati la realitatea din scoala canadiana, la modalitatea de abordare a testelor ori a examenelor, la meandrele sistemului de invatamânt de aici. Stim când este un bun timing pentru creionarea unei strategii de orientare spre scoli de elita. Totodata, cu entuziasm pregatim evenimente si cursuri care au ca scop transmiterea limbii, traditiilor si tezaurului cultural românesc. Cu tact si multa dragoste pentru copii, stim sa ii indrumam de-a lungul timpului astfel incât ei sa isi formeze un anturaj de calitate, sa aiba o abordare constructiva si incredere in ei, sa constientizeze valorile necesare pentru reusita scolara si personala.

Este o ocazie agreabila sa ne cunoastem si sa stabilim punti de comunicare, sa va prezentam planificarile la fiecare disciplina de studiu si programul pe durata intregului an scolar 2020-2021.

Aveti libertatea sa va alegeti un singur curs sau mai multe, iar pentru cei care stau departe am pus la punct modalitati de predare cu succes de la distanta. Daca va este dor de emotiile din copilarie, veti fi bineveniti la expozitii, ateliere de artizanat, la Gala Meritas ce omagiaza campionii la invatatura sau la evenimentele culturale cum ar fi: Craciunul copiilorZiua Culturii NationaleDor de EminescuBasarabia-Lacrima neamului meuFestivalul Românilor de Pretutindeni pe care il organizam in zona capitalei Ottawa etc.

Traditiile si buna-dispozitie se vor intâlni la acest rendez-vous pentru intreaga familie!

INSCRIERILE sunt in desfasurare pe site! – INSCRIERI AICI

DEBUTUL SCOLII, sâmbata 12 septembrie 2020 *** Cursuri, orar, activitati, prezentare cursuri si echipa: www.junimearomana.com.

 

Sa fim impreuna, de dragul tezaurului de suflet romanesc!

Aduceti pe cei dragi carora sa le transmitem traditiile !

 

Vizionati Gala Meritas 2020, realizata cu mult drag de echipa noastra in timpul pandemiei: Eveniment si Video.

Junimea Română, din 2010 – Fondator și coordonator – Otilia Tunaru – Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler pentru Școala Junimea.

© Junimea Romana 2020. Toate drepturile rezervate. Interzis să utilizați, copiați, distribuiți fără a preciza sursa. Credit foto :  Sorin Grigorescu si echipa Junimea.