INVATAMANT DE CALITATE SI PALMARESUL COLEGIILOR

Dragi parinti, informatia inseamna putere! Va recomandam sa participati la dezbaterile noastre si sa consultati PALMARESUL COLEGIILOR, pentru a gasi locul de calitate care ofera cele mai multe sanse pentru viitor! Educatia este un proces de durata, care se face cu foarte mare atentie, dar mai ales cu exemple frumoase ce au un impact benefic pentru evolutia copiilor. Asa cum stiti, Scoala Junimea Româna organizeaza cursuri si activitati ce pun in centrul atentiei valori si invatamant de calitate. Echipa de suflet Junimea s-a cristalizat in timp, din parinti cadre didactice, care s-au hotarat sa isi uneasca expertiza si dragostea pentru copii intr-un proiect dedicat reusitei scolare si personale.

Putem fi mandri de rezultatele ce le obtinem la aceasta scoala fara note, unde copiii invata de placere si din respect pentru dascalii de vocatie. Fiecare evolueaza in ritmul sau, fiind indrumat cu tact si profesionalism. Ii ajutam pe copii sa devina printre cei mai buni la scoala canadiana ori la concursuri internationale, totodata cultivand dragostea de neam si pentru limba « ca un fagure de miere ».

Sesiunile de informare si dezbaterile ne dau prilejul sa stim cat mai bine despre realitatea din scoli si din societate.

Consultați profilul tuturor colegiilor pe care vizați și vedeți unde este cel mai bine cotat. Acest aspect este important deoarece în funcție de cota R se face admiterea la universitate.

Va indemnam sa consultati PALMARESUL COLEGIILOR (conform datelor oficiale aparute in presa canadiana) pentru a va forma o idee daca zona in care locuiti este considerata milieu favorisé sau mileu defavorisé, daca prestigiul scolii este pe masura asteptarilor dumneavoastra.

https://www.journaldequebec.com/2020/02/15/consultez-notre-carte-et-notre-tableau-du-palmares-des-cegeps

Această hartă vă va ajuta să alegeți mai bine o școală secundară pentru copilul dumneavoastră

https://www.journaldemontreal.com/actualite/education/palmares-des-ecoles

Palmarès des écoles secondaires: les étudiants ontariens n’ont pas la bosse des maths

https://www.ledroit.com/actualites/palmares-des-ecoles-secondaires-les-etudiants-ontariens-nont-pas-la-bosse-des-maths

Centrul de sprijin psihologic si dezvoltare personala acorda asistenta in fiecare sambata, in plus a dezvoltat un program unic de prevenire si de combatere a dependentei tehnologice.

Atelierul Traistuta cu minuniClubul de lecturaSarbatoritii lunii, incursiunea in gastronomia româneasca si ampla desfasurare de activitati atat de interesante, va ofera oportunitati pentru a va informa si pentru a va simti mai aproape de ceea ce cu dor numim Acasa.

Va asteptam cu tot dragul sa veniti alaturi de noi, fie virtual, fie in persoana, in fiecare sambata la sediul scolii. (Otilia Tunaru, fondatoare si coordonatoare Junimea Româna)

Junimea Română, din 2010 – Fondator și coordonator – Otilia Tunaru – Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler pentru Școala Junimea.