PROGRAM ONLINE DE PREGATIRE

ADMITERE LA LICEU (SECONDAIRE)

PENTRU ELEVI IN CLASA A VI-A

Nota Bene! Costul acestui program organizat special pentru elevii de clasa a VI-a este de 135$.

‼️Acest program online și intensiv de cinci săptămâni îl oferim la finalul lunii august, in fiecare an. Pentru o pregatire solidă, va recomandam sa va inscrieti la cursurile de matematică și de franceză din timpul anului școlar ‼️In fiecare an organizam și o sesiune online de vară, pentru recapitularea materiei scolare.

Consultati ORAR.

Inscrieti-va AICI.

Matematica (Prof. Elena Turculet) & Franceza (Prof. Virginia Lalliat) & Engleza (cursuri private la cerere – Prof. Laura Coman, pregatire pentru examenele SSAT (The Secondary School Admission Test) si colegiu).

 

Ca urmare a comentariilor favorabile pentru sesiunea de vara, doamnele profesoare de la clasa a VI-a au organizat o serie de cinci sedinte in vederea examenelor de admitere la liceu care se sustin toamna.

 

Cursurile au loc JOIA :

  • Matematica la 17:00 ( curs complet) si  locuri disponibile VINEREA de la 17:00
  • Pauza 10 minute
  • Franceza la 18:00

 

Datele sedintelor:

Joi 26 august, 2, 9, 16, 23 septembrie 2021 de la 17:00.

 

Va invitam sa ne scrieti la secretariat la ce scoala/scoli secondaires vor sustine copiii dvs. examene deoarece vom pregati materiale in consecinta. In momentul inscrierii dvs. veti primi toate informatiile necesare pentru buna desfasurare a cursurilor.

 

Pentru cursuri private sau alte lamuriri scrieti-ne la secretariat: contact@junimearomana.com.

 

Să fim împreună, de dragul copiilor!

 

Junimea Română, din 2010 – Fondator și coordonator – Otilia Tunaru – Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler pentru Școala Junimea.

© Junimea Română 2021. Toate drepturile rezervate.  Credit fotografii : Sorin Grigorescu și echipa Junimea.