Ne-am adaptat situației actuale și am organizat cursuri online – sâmbăta și în cursul săptămânii.

Nu dăm note, doar explicații pe înțeles, încurajăm copiii spre preocupări constructive, fiecare în ritmul său. Dacă sunt solicitări, vom continua cursurile online și în vacanță. Alături de prieteni și consolidând încredere în sine, studiul devine o plăcere!

Daca va inscrieti la cursuri DUPA CE A INCEPUT SESIUNEA, apasati AICI pentru a afla mai multe detalii cu privire la tarife an scolar.

De acasă, de oriunde în lume, vă invităm la CURSURI ONLINE!

  • Matematică & Matematică – pregatire pentru admitere si concursuri internationale (Exemplu de curs AICI ; La revedere clasa a 5-a… mate online AICI )
  • Limba Română – cultură și civilizație (Exemplu de curs AICI)
  • Geometrie
  • Engleză (Exemplu de curs Profesor Victor Craig  AICI ; Curs Profesor Laura Coman: clasa a 5-a  AICI si clasa a 6-a AICI)
  • Franceză & Franceză – pregătire pentru examene si admitere la secondaire
  • Ajutor la temele pentru acasă în privat sau semi-privat. ( Scrieți la secretariat pentru o evaluare corectă a situației dvs., prin e-mail contact@junimearomana.com)
  • Karate marțea și joia de la 19:00
  • Șah vinerea de la 10:00 (debutanți) + de la 11:00 (intermediari și avansați)
  • Arte plastice pe platforma Classroom. – Galerie foto AICI
  • NOU ! CURS CINEMA TV – CURS GRATUIT ONLINE PENTRU TOȚI ‼️ Școala Junimea oferă gratis tuturor cursul Cinema TV vinerea de la 17:30 Așadar :  Motor ! A C Ț I U N E !!  (Pentru a primi convocări online la acest curs gratuit, trimiteți nume, vârsta și adresa dvs. de e-mail la secretariatul școlii: contact@junimearomana.com)

Scopul principal al cursurilor noastre, dincolo de planificarea minutioasa pe care o propunem, este acela de a le da elevilor gustul pentru cunoastere si de a le incita curiozitatea intelectuala. In perioada de criza datorata pandemiei coronavirus, ne-am organizat rapid si am oferit cursuri online, atât la româna cât si la celelalte materii (inclusiv la arte plastice, karate, sah).

Cursurile online s-au bucurat de succes mai ales pentru cei ce locuiesc departe, oferind astfel sansa si celor din afara Montreal-ului ori Canadei sa asiste la cursurile oferite de scoala Junimea. Bucuria de a ne revedea, chiar daca numai pe ecran, a fost insemnata in perioada de izolare sociala impusa in Canada incepând cu 13 martie 2020. In plus, am asigurat copiilor un ritm constant de invatare si oportunitatea de a avea preocupari utile. Comunicarea a fost intensa, eforturile sustinute, am tinut strâns aproape, zi de zi. Intr-o perioada de mari framântari si de criza mondiala, noi am incercat sa privim in perspectiva si la modul constructiv.

Astfel, am creat o oaza de normalitate si am pus bazele scolii la distanta pe care o vom mentine. Suntem constienti de faptul ca este o munca fara sfârsit, de continua ameliorare. Va rugam sa ne scrieti intrebarile si comentariile dumneavoastra, ne va face placere sa comunicam.

De 10 ani, echipa Junimea îndrumă copiii pentru a evolua armonios. Prin tact și metode adecvate ritmului lor, îi ajutăm să reușească la cele mai bune școli și concursuri, să exploreze diferite materii școlare, artistice sau sportive. Reușita lor școlară și personală ne recomandă!

Învățăm împreună că orice dificultate este o provocare, nu o piedică. Nu există probleme decât la matematică, iar în viață, ca și la școală, totul se poate rezolva cu răbdare, creativitate, perseverență, gândire logică! La Junimea vizăm performanță !

Sa fim impreuna, de dragul copiilor!

Otilia Tunaru si echipa de suflet Junimea

 

Junimea Română, din 2010 – Fondator și coordonator – Otilia Tunaru – Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler pentru Școala Junimea.

© Junimea Română 2020. Toate drepturile rezervate.  Credit fotografii : Sorin Grigorescu