Vă rugăm să completați și să aduceți formularul covid * la recepție în fiecare sâmbătă când copilul dumneavoastră ajunge la școală.

FORMULAR AICI.

In fiecare zi luam temperatura de la distanta (termometru cu infrarosu) a tuturor persoanelor care se prezinta la Junimea. Daca aveti simptome va rugam sa ramâneti acasa si sa contactati directiunea scolii: contact@junimearomana.com.

Hidratarea este importanta. Da-ti-i copilului dumneavoastra o sticlă de apă.

Atentie, fântânile vor fi inaccesibile prin măsuri generale de prevenire. Vă rugăm să aduceți o sticlă de apă pentru a însoți gustările și masa de prânz.

 Servicii de catering de calitate

– 8$ masa si desert pentru ziua petrecuta la scoala

– comenzi specifice pentru ocazii

Dragi parinți și colegi, pentru sănătatea copiilor și a dumneavoastră, oferim cu mult drag alternativa de mâncare sănătoasă, pregătită cu produse proaspete, pe care le veți avea sur place. Săptămânal oferim un meniu diferit (gustare rece + desert).

INFO si comenzi : contact@junimearomana.com sau cu doamna Adriana Pavel la numărul de telefon : (438) 937-8743 și putem detalia vorbind direct. Așteptăm comenzile dumneavoastră până joi la orele 16:00 !

 Aici puteti vizita pagina incursiune-gastronomică si servicii de catering.

FORMULAR COVID
Ghid pentru reluarea activitatilor
ABC-ul purtarii mastii la scoala
Ghid de auto-ingrijire (pentru parinti)
Masuri de respectat
Fisa cu date pentru decizie daca prezentati simptome COVID-19
Masuri de prevenire in serviciile de garda

Junimea Română, din 2010 – Fondator și coordonator – Otilia Tunaru – Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler pentru Școala Junimea.

© Junimea Romana 2020. Toate drepturile rezervate. Interzis să utilizați, copiați, distribuiți fără a preciza sursa. Credit foto :  Sorin Grigorescu