Andreea-Sânziana și Loriana vă spun că TOTUL VA FI BINE ! – vizualizați AICI mesajul lor cu impact pozitiv.

Otilia Tunaru, coordonatoarea proiectului, a trimis un mesaj video încă de la începutul crizei coronavirus, în timp ce lucra intens împreună cu echipa Junimea Română pentru a găsi soluții de sprijin concret. Vizionați video AICI.

 

CURSURI ONLINE !

În plus de celelalte cursuri ce au loc sâmbăta, oferim tuturor CELOR ÎNSCRIȘI la Junimea și cursuri gratuite de :
KARATE marțea și joia de la 19:00
ȘAH vinerea de la 10:00 (debutanți) + de la 11:00 (intermediari și avansați)
ARTE PLASTICE pe platforma Classroom.


NOU ! CURS CINEMA-TV 
– CURS GRATUIT ONLINE PENTRU TOȚI ‼️ Școala Junimea oferă gratis TUTUROR cursul CINEMA-TV vinerea de la 17:30 Așadar :  Motor ! A C Ț I U N E !! 

Pentru a primi convocări online la acest curs gratuit, trimiteți nume, vârsta și adresa dvs. de e-mail la secretariatul școlii: contact@junimearomana.com
www.junimearomana.com


Veniți alături de junimiști! Zilele vor trece cu folos și vom spori informații și competențe noi! Și prietenii voștrii sunt bine primiți!
ATENTIE! Orele afișate sunt orele din Montreal-Canada; în cazul în care vă aflați în alta zonă, informați-vă care este decalajul orar.

Școala Junimea Română organizează de 10 ani cursuri, evenimente culturale și o diversitate de activități. Orar, calendar școlar, înscrieri: www.junimearomana.com

 

    

Junimea Română, din 2010 – Fondator și coordonator – Otilia Tunaru – Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler pentru Școala Junimea.

© Junimea Română 2020. Toate drepturile rezervate.  Credit fotografii : Sorin Grigorescu si echipa Junimea.