INTALNIRE LUNARA JUNIMEA – Craciunul si Sarbatoritii lunii decembrie

Cu mult drag va invitam sa petrecem Craciunul impreuna cu Scoala Junimea Romana, ce va avea loc duminica 8 decembrie la orele 14:00 la restaurantul Brochetterie Parthenon3543, ave. Van Horne, H3S 1R3, Montréal (Côte-des-Neiges). Este un restaurant ce na da optiunea Apportez votre vin (ou bière) ( apa minerala si  sucurile vor fi disponibile in restaurant).

Acest agreabil local este super solicitat, avand tot timpul meniuri proaspete si variate, la preturi bune si acceptabile. Puteti servi meniuri traditionale romanesti, cum ar fi faimosii mici si ciorba de fasole. Pentru cei care tin post, mentionam ca in toate sfarsiturile de saptamana este dezlegare la peste. Astfel, domnul patron Valentin se poate ocupa de toate gusturile dumneavoastre culinare.

Pe acest ritm de sfanta sarbatoare, ne vom bucura de sarbatoritii lunii si de toti cei ce impletesc fapte bune si ramuri de ganduri frumoase!

Tort si de post, party, partaj de infomatii si de prietenii frumoase, veniti sa  sarbatorim impreuna! 

– DUMINICA 8 DECEMBRIE, ORA 14:00 – Resto Parthenon (Van Horne/Cote des Neiges)-

Brochetterie Parthenon3543, ave. Van Horne, H3S 1R3Montréal (Côte-des-Neiges)

Resto cu optiune Apportez votre vin.

Meniuri (printre care traditionalii mici cu garnitura, peste, fructe de mare, delicioase salate si gratar variat, meniu de post si vegetarian): https://www.brochetterieparthenon.com/

CONFIRMATI NR PERSOANE (COPII SI ADULTI SI DACA SUNTETI SARBATORIT IN APRILIE) la: contact@junimearomana.com sau prin texto la  514 884-6530

 

Vizualizati aici galerie foto.