Sesiunea de primăvară începe pe1 aprilie până pe 3 iunie

Cursurile se vor desfășura conform programului – consultă ORAR.

Înregistrează-te acum – AICI. Locuri limitate.

 

Școala Junimea Română din Montreal are mandatul de a oferi acces democratic la cunoaștere și cultură. Misiunea noastră principală este să contracarăm abandonul școlar și să promovăm performanța în rândul tinerilor, dându-le dorința de a învăța constant. JRM își desfășoară activitățile în fiecare sâmbătă; în funcție de cerere oferim și câteva cursuri seara în timpul săptămânii.
Cursurile noastre sunt online; din confortul casei tale te poți conecta la o clasă virtuală în care profesorii interacționează cu ușurință cu fiecare elev.

Unele activități, clasa de preșcolari și clasa I se desfășoară fizic, în clădirea Lalemant a Colegiului Brébeuf din Montreal. Când am avut solicitări, am organizat și online cursurile de anul I. Oferim cursuri de tutorat în privat.

De asemenea, organizăm evenimente culturale, ieșiri recreative și educaționale.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și ne angajăm să facem tot ce putem pentru a oferi sprijin de calitate studenților noștri. Succesul lor academic și personal este important pentru noi.

 

JRM oferă pregătire intensivă pentru examenele Ministerului care vor avea loc în curând.

Aceste examene se mai numesc și examene unice sau examene obligatorii.
Înscrieți-vă pentru cursuri de matematică, franceză, engleză (Academic writing & Advanced English Speaker), matematică de performață, geometrie.

 

   

c
Mulțumim călduros profesorilor din echipa noastră pentru munca lor excelentă în ultimii 12 ani. Ei fac mici minuni în fiecare zi pentru elevi și au un impact pozitiv neprețuit în viața lor. Pentru profesorii care lucrează cu mare pasiune, succesul elevilor lor este cea mai mare răsplată.

Vizitați-ne: www.junimeamontreal.com Youtube și Facebook: Școala Junimea Română din Montreal.

 

 

Junimea Română, din 2010 – Fondator și coordonator – Otilia Tunaru – Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler pentru Școala Junimea.

© Junimea Română 2023. Toate drepturile rezervate. Interzis să utilizați, copiați, distribuiți fără a preciza sursa. Credit fotografii : Sorin Grigorescu