Important: Trecem la modul online

pentru urmatoarele sâmbete, mai exact până pe 23 noiembrie 2020

După o analiză atentă și riguroasă a situației degenerative, în special din cauza decretului 1020-2020 al Guvernului Quebecului, ne vedem în obligația de a organiza cursurile online pentru următoarele sâmbete, mai exact pâna pe data de 23 noiembrie 2020.

Metropola Montreal si zona aferenta se afla in continuare in zona de cod rosu. In consecinta Guvernul din Québec a prelungit perioada de interdictie pentru activitati pâna pe data de 23 noiembrie.

După 23 noiembrie, situația va fi analizată și sperăm că măsurile vor fi puțin mai relaxate pentru a putea începe din nou cursurile în clasă începând cu 28 noiembrie 2020. Sperăm sa fie așa și abia așteptăm să ne revedem!

Vă asigurăm că toți profesorii noștri sunt bine pregătiți pentru școala la distanță, unde elevii răspund la întrebări, sunt verificați pentru cunoștințele dobândite etc. Temele vor fi trimise și online.

Veți primi de la fiecare profesor un link ZOOM pe care trebuie să dati clic cu câteva minute înainte de ora de începere a cursului.

NOTA BENE!

Vom respecta programul obișnuit, vă rugăm să luați notă de ora de începere a cursului ( ora va fi indicata clar în invitația zoom).

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Sperăm că aceste măsuri stricte vor permite tuturor să revină la codul verde, sau cel puțin galben sau portocaliu.

 

Vă mulțumim pentru colaborare și vă dorim mult succes în rezistența la această furtună fără precedent, care ne da destul de multe provocări. Împreună vom reuși!

Echipa de suflet Junimea Româna

Jeunesse Richesse, depuis 2010 – Fondatrice et coordonnatrice – Otilia Tunaru – Ordre „ Le mérite pour l’éducation” en tant que Chevalier en Roumanie.

© Junimea Romana 2020. Tous droits réservés. Crédit photo : Sorin Grigorescu