Încarc Evenimente

ÎNTÂLNIRE LUNARĂ JUNIMEA + Sărbătoriții lunii februarie 2023

Vizualizati aici galerie foto

Tort, party, partaj de infomații și de prietenii frumoase, veniți să sărbătorim împreună! 

  – DUMINICĂ 12 FEBRUARIE, ORA 14H – Resto Parthenon (Van Horne/Côte-des-Neiges) –

Brochetterie Parthenon – 3543, ave. Van Horne, H3S 1R3Montréal (Côte-des-Neiges)

Resto cu opțiune Apportez votre vin.

Meniuri (printre care tradiționalii mici cu garnitură, pește, fructe de mare, delicioase salate și grătar variat, meniu de post și vegetarian):

 BrochetterieBarthenon.com

CONFIRMAȚI NR PERSOANE (COPII – ADULȚI ȘI DACĂ SUNTEȚI SĂRBĂTORIT/Ă ÎN FEBRUARIE) la : contact@junimearomana.com sau prin texto la  514 884-6530

 Bună ziua dragi prieteni, 

Junimea Româna și Comitetul de părinți „Cafeneaua româneasca” are deosebita  plăcere să organizeze o serie de activități recreative, informative și culturale. Printre acestea, ÎNTÂLNIREA LUNARĂ JUNIMEA DE LA RESTO PARTHENON, prilej cu care vom pune în lumină Sărbătoriții lunii și orice eveniment din viața noastră. Partaj de infomații și de prietenii frumoase, având ca scop să se cunoască mai bine familiile între ele, dar mai ales copiii, adolescenții și tinerii. Din întâlnirile anterioare, care s-au bucurat de o atmosferă deosebită, am tras concluzia: împreună, suntem mai bogați sufletește și bucuria este însutită, iar eventualele framântări ori dileme le putem împărtăși sau chiar rezolva. Dacă aveți cunoscuți care doresc să adere la această formă de „reseautage” îmbinată cu veselia unui party, vă rugăm să le transmiteți invitația. Rețineți că rezervările se fac până joi la 17h, deoarece vom face comanda de tort de fiecare dată, în funcție de numărul de confirmări. Tortul este făcut de casă de doamna Adriana.

Am dori să știm răspunsul dumneavoastră până cel târziu joi 9 FEBRUARIE 2023 la 17h.

Vă așteptăm cu drag să fiți alături de noi!

Otilia Tunaru și echipa Cafeneaua românească

 

Junimea Română, din 2010 – Fondator și coordonator – Otilia Tunaru – Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler pentru Școala Junimea.

© Junimea Română 2023. Toate drepturile rezervate. Interzis să utilizați, copiați, distribuiți fără a preciza sursa.

Share This Story, Choose Your Platform!