Încarc Evenimente

În perioada 1-7 februarie se sărbătoreşte

Săptămâna Profesorilor

Săptămâna profesorilor are loc anual în prima săptămână a lunii februarie. Este o ocazie de a saluta angajamentul remarcabil al acestor oameni care lucrează pentru succesul educațional de toate vârstele, contribuind în același timp la dezvoltarea societății noastre.

Amintiți-vă că Săptămâna profesorilor a fost sărbătorită în mediul școlar din 1994, in Quebec.

Scoala Junimea ureaza multa sanatate si putere de munca celor ce traiesc din pasiunea de a indruma generatii dupa generatii! Multumim, invatatori si profesori dragi! Multumim tuturor celor ce ii acompaniaza in munca lor asidua: personalul administrativ, parintii ce comunica strâns cu noi si vin cu copiii pentru a le darui cunoastere! Crestem impreuna cu copiii, ne bucuram sa le fim alaturi elevilor si studentilor nostri – adolescenti sau adulti!

La mulţi ani, profesorilor noştri!

Citiți și articolele : Ziua invatatorului, Gheorghe LazărDomnul Trandafir și Dăscălița

Vizionati filmul prieteniei a doi titani ai literaturii noastre: Mihai Eminescu si Ion Creanga Un bulgăre de humă. Film în care veți întâlni momente din atmosfera școlii de pe vremuri, a dascălului dedicat și a elevilor săi.

Epilog: „Cititorule, ce eşti am fost, ce sunt vei fi, găteşte-te dar”. Gheorghe Lazăr

Sursa: wikipedia.

Junimea Română, din 2010 – Fondator și coordonator – Otilia Tunaru – Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler pentru Școala Junimea.

© Junimea Română 2023. Toate drepturile rezervate. Interzis să utilizați, copiați, distribuiți fără a preciza sursa. Credit fotografii : Sorin Grigorescu & echipa Junimea

Share This Story, Choose Your Platform!