Cursuri online de limba si cultura româna

pentru DEBUTANTI si orice alt nivel

Prof. Adina Vukovic PhD, realizator emisiuni TVR Cultural. Metode interactive, materiale atractive adaptate in functie de nivelul dvs., sugestii de filme, documentare, lectura etc.

 

Aceste cursuri se desfasoara in fiecare sâmbata, in perioada 26 septembrie – 12 decembrie 2020.  Atentie, este ora Canadei, ajustati-va orarul in functie de locatia dvs.

Oriunde v-ati afla in lume, in Europa, Australia, pe continentul american, daca aveti wifi veti fi in legatura cu noi pentru un curs bazat pe invatare interactiva si acumulare de informatii variate despre limba, literatura, cultura româna.

 

Organizam cursuri de limba si cultura româna PENTRU CANADIENI – in clasa sau online :

  • Curs de limba si cultura româna PENTRU DEBUTANTI, online – sâmbata la 9:00. (ora Canadei, Montreal). ORIUNDE V-ATI AFLA IN LUME!
  • Curs de limba si cultura româna PENTRU ADULTI si ADOLESCENTI care nu sunt deloc in context românesc, online – sâmbata la 12:30
  • Curs de limba si cultura româna PENTRU COPII, in clasa – sâmbata la 13:40.

Orar: AICI.

Inscrieri: AICI

Vom descoperi impreuna ca ”Limba româna e patria mea” (Nichita Stanescu) si vom percepe bogatia, armonia limbii care ”pe buze-aduce miere când o cuvântam.”

Junimea Română, din 2010 – Fondator și coordonator – Otilia Tunaru – Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler pentru Școala Junimea.

© Junimea Română 2020. Toate drepturile rezervate.  Credit fotografii : Sorin Grigorescu & echipa Junimea