Școala Junimea Română, din 2010 – Fondator și coordonator – Otilia Tunaru – Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler,

Va invita la Clubul de lectura de sambata, la scoala Junimea! O gustare si cafea vor agrementa momentele placute, iar copiii vor urma exemplul parintilor si bunicilor de a citi!
*Va rugam difuzati in reteaua dumneavoastra! Mass-media poate prelua informatia. Va multumim!
Cititul te invata sa gandesti, iar cand deschizi o carte descoperi de fiecare data un nou univers!
Va asteptam in fiecare sambata cu mult drag, la ora 11:00, ca sa lecturam si sa vorbim despre carti si subiecte ce ne preocupa. Impreuna, devenim mai bogati in informatii, idei si cunostinte! Veniti cu cartea preferata sau cu propuneri de subiecte interesante si vom fi bucurosi sa impartasim cu dumneavoastra bucuria descoperirii de noi comori sufletesti!
Noi va asteptam cu o gustare si cafea, cu bucurie si inspiratie! « Ce vice impuni, la lecture » (Valery Larbaud), ne va aduna in fiecare sambata cu mic, cu mare si vom impartasi impreuna momente agreabile. De la cartea de bucate preferata, poezie, proza, articole interesante, carti de dezvoltare personala sau de psihilogie, pana la ghiduri ori site-uri de voiaje – totul merita impartasit si citit cu interes.
Haideti sa dam copiilor gustul pentru lectura oferindu-le propriile exemple! Sa ne oferim un moment de ragaz, in care sa regasim placerea infinita de a rasfoi o carte buna, impreuna cu prieteni care impartasesc aceeasi pasiune!
INVITAM scriitori, jurnalisti, persoane care doresc sa isi prezinte lucrarile sa vina alaturi de noi, la Clubul de lectura de sambata, la scoala Junimea!
Scriitoarea Virginia Mateias ne-a citit din manuscrisul urmatoarei sale carti, jurnalista Eva Halus a prezentat ultimul sau volum Dialog cu personalitati, sportivul Sorin Alexandru ne-a vizitat pentru a ne vorbi de clubul sau de karate, alti oameni de cultura si artisti au participat la Club, unde s-a dezbatut printre altele o strategie de a merge la clase pentru a prezenta copiilor, pe intelesul lor, cartile pe care le-au scris sau le indragesc.
Clubul de lectura este o platforma unde ideile infloresc, iar pasiunea pentru carte si frumos poate fi insuflata tinerelor generatii.
Asa ca va asteptam cu mult, mult drag!
Va rugam sa confirmati participarea la adresa contact@junimearomana.com sau prin texto la numarul 514 884-6530.
Iata un articol ce subliniaza avantajele pe care le ofera cititul: https://1cartepesaptamana.ro/10-beneficii-reale-ale-cititului/