În urma anunțului Ministerului Educației, elevii trebuie să susțină examenele de Minister, pentru a încheia sfârșitul anului.

 

Un pas important în școlarizarea elevilor. Aceste examene fac posibilă evaluarea realizărilor fiecărui elev, la nivel provincial.

Prezența și pregătirea copilului dumneavoastră sunt așadar esențiale.

https://www.cssdm.gouv.qc.ca/wp-content/uploads/examens_fin_annee2022.pdf

www.cssdm.gouv.qc.ca

 

JRM oferă pregătire intensivă pentru examenele Ministerului care vor avea loc în curând.

Aceste examene se mai numesc și examene unice sau examene obligatorii.
Înscrieți-vă pentru cursuri de matematică, franceză, engleză (Academic writing & Advanced English Speaker), matematică de performață, geometrie.

 

Cursurile se desfășoară conform programului – consultă ORAR.

Înregistrează-te acum – AICI. Locuri limitate.

 

Misiunea noastră principală este să contracarăm abandonul școlar și să promovăm performanța în rândul tinerilor, dându-le dorința de a învăța constant.
Cursurile noastre sunt online; din confortul casei tale te poți conecta la o clasă virtuală în care profesorii interacționează cu ușurință cu fiecare elev.

 

Mulțumim călduros profesorilor din echipa noastră pentru munca lor excelentă în ultimii 12 ani. Ei fac mici minuni în fiecare zi pentru elevi și au un impact pozitiv neprețuit în viața lor. Pentru profesorii care lucrează cu mare pasiune, succesul elevilor lor este cea mai mare răsplată.

Vizitați-ne: www.junimeamontreal.com Youtube și Facebook: Școala Junimea Română din Montreal.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și ne angajăm să facem tot ce putem pentru a oferi sprijin de calitate studenților noștri. Succesul lor academic și personal este important pentru noi.

 

Junimea Română, din 2010 – Fondator și coordonator – Otilia Tunaru – Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler pentru Școala Junimea.

© Junimea Română 2022. Toate drepturile rezervate. Interzis să utilizați, copiați, distribuiți fără a preciza sursa. Credit fotografii : Sorin Grigorescu