Cursuri preșcolari

Profesori cu experiență

Un angajament pentru excelență

Profesorii nostri sunt profesori calificati, cu o bogata experienta in domeniu. Munca lor vizează succesul copiilor, deschizând în același timp noi orizonturi de cunoaștere. Acesta este motivul pentru care studenții noștri îmbunătățesc succesul personal și academic.

La cerere, părinții pot consulta programul detaliat al cursului, înainte sau după înscrierea copilului. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să vă programați cu echipa școlii, completând formularul de programare de pe această pagină.

Click Aici

Preșcolar – sâmbătă la școală

Pentru copiii de pregrădiniță sunt oferite 2 blocuri tematice. Au scopul de a stimula trezirea copiilor, de a le atrage interesul și motivația față de subiectele abordate. Profesorii pregătesc întotdeauna un program de bază și îl adaptează în funcție de interesul elevului sau studenților pe parcursul cursului. Exercițiile care necesită mult mai multă gândire și energie sunt predate simultan atunci când cei mici sunt mai activi.

Bloc 1: engleză, franceză și matematică

În acest prim bloc se preda limba engleză, franceză și matematică. De obicei, cursul începe cu limba engleză și se termină cu matematică. Nu există timp exact pentru schimbarea disciplinei. Schimbarea se face in functie de interesul si motivatia copiilor.

Blocul 1 include o scurtă pauză de gustare.

Bloc 2: Arta conversației / Bunele maniere /
Știință / Creativitate / Sport / Limba română

În cadrul celui de-al doilea bloc, elevii învață arta conversației, bunele maniere, știința, limba română. Ei fac, de asemenea, activități creative și sportive, inclusiv dans și exerciții fizice.

Ca și în blocul 1, nu există un moment exact pentru schimbarea disciplinelor. Profesorii adaptează programul în funcție de interesul și motivația elevilor.

Blocul 2 include o scurtă pauză de gustare.

Pauza (40 min)

În pauza mare, copiii sunt supravegheați pentru mese, odihnă (siesta) și pentru mers la toaletă.

Sosire si plecare

Înscris pentru cele 2 blocuri tematice

În cazul în care copilul este înscris la cele două blocuri tematice, părintele este rugat să-l aducă la ora 9:20 și să-l ia la ora 15. Toată această zi, copilul se află sub supravegherea școlii.

Înscris într-unul dintre blocurile tematice (bloc 1 sau bloc 2)

În cazul în care copilul este înscris la un singur bloc tematic, părintele este rugat să-l aducă cu 5 minute înainte de începerea blocului și să-l ridice la sfârșitul blocului. Copilul nu poate rămâne la școală în timpul pauzei (cu excepția cazului în care există un acord între părinte și școală).

CURSURI IN CLASA

Important este că ținem aproape și asigurăm copiilor o alternativă mai bună, aceea de a menține un ritm de studiu, de a se gândi la lucruri utile, de a comunica și de a-și exprima angoasele, de a-și vedea colegii și profesorii în mod frecvent.

Clic aici pentru orar

Toate cursurile disponibile

Scroll to Top